×
Bejelentkezés
Feliratkozás

Amennyiben feliratkozik, megkaphatja hírlevelünket, és hozzászólhat a közzétett anyagokhoz.

Feliratkozom a hírlevélre
keresés

Bemutatkozik az Angliai Magyarok Szövetsége

Böngészd honlapunkat és meglátod milyen sok hasznos információt nyújtunk az angliai munkavállalásról, letelepedésről, és az itten életről általában

Az elmúlt évben számos levelet kaptunk amelyben segítségünket kéritek munkakereséssel kapcsolatban. Mint azt már számos esetben kifejtettük, mi nem közvetítünk munkát, szállást, barátnőt stb. Amit mi próbálunk az információ nyújtása azok számára akiket érdekel. Annak ellenére hogy számos helyen felhívjuk a figyelmet arra hogy az angliai munkaközvetítők 99%-a gerinctelen csaló, mégis majd minden nap kapunk leveleket amelyben emberek panaszkodnak hogy mennyire átverték őket, szállást, munkát ígértek és semmi sem lett belőle. Tényleg? Pontosan erről szól az oldal nagyobbik része, így annak ellenére hogy nagyon sajnáljuk a kárvallottakat, mást nemigen tehetünk. Higgyétek el mi lennénk a legboldogabbak ha akadna egyetlenegy angliai munkaközvetítő cég akit bátran ajánlhatnánk, de sajnos nincs. Próbáltak már páran minket is megkörnyékezni annak érdekében hogy hirdethessenek az oldalon, de nemet mondtunk mindenre, mert nem tudjuk garantálni hogy nem csalók az illetők. Igazság szerint a legtöbb esetben kb. 5 perc alatt kiderítjük hogy kamu az egész... Mi az amit mi tehetünk érted? Böngészd honlapunkat és meglátod milyen sok hasznos információt nyújtunk az angliai munkavállalásról, letelepedésről, és az itten életről általában A tudás hatalom tartja a régi szlogen és igazság szerint ez soha nem volt igazabb. Az emberiség történetének folyamán soha nem volt ennyi információ ennyire könnyen hozzáférhető mint manapság. Persze ezzel párhuzamosan egyre többen vannak akik hazugságokat írnak hogy kicsikarják az elkeseredett és mindenre elszánt emberek pénzét. "Ne higgy el mindent de mégis kérdezz, keresd a választ!" Ha további információra van szükséged vagy kérdésed van, keresd fel Facebook oldalunkat ahol több mint 4000 angliai magyarral találkozhatsz. Nem egyszer sikerült már bizonyos emberekről kideríteni hogy csalók, és itt lehet kérdezősködni azoktól akik első kézből származó tapasztalataikat osztják meg veled.

Az Angliai Magyarok Szövetségének létrejötte, céljai és kihívásai

Jópár évvel ezelőtt ezen sorok írója nagy reményekkel és álmokkal vágott neki az Angliai kalandnak, nem túl sok hiteles információval a tarsolyában. Persze tudott arról hogy London hatalmas, meg hogy lehet munkát találni könnyen, nem kell tudni angolul, meg hogy milyen sok pénzt lehet keresni stb. Amit nem tudott akkor még hogy ezek közül a legtöbb dolog nem igaz. Nagyon sok magyar jön Angliába, de csak viszonylag kevésnek van esélye arra hogy sikeres legyen annyira hogy megérje nekivágni az útnak, oly sok nagyszerű dolgot maga mögött hagyni. Emberünk azóta megvetette lábát az idegen földön, de gyakran elgondolkozott azon hogy mennyivel könnyebb lett volna ha mindjárt az elején lett volna egy forrás amiből hiteles és praktikus információt meríthet, és nem kell oly sok sikertelen kört lefutnia a bürokrácia útvesztőiben? Belevágott volna-e egyáltalán ha tudja hogy itt is ennyire komplikálttá válhatnak a dolgok? Telt-múlt az idő és egy szép napon megszületett az Angliai Magyarok Szövetsége ami a legtöbb angliai magyar weblappal ellentétben nem akar tőled semmit, nem kell regisztrálni, bejelentkezni stb. csakis és kizárólag az angliai élettel kapcsolatos információk tárháza ami bármikor rendelkezésedre áll! Ha kérdésed van arra igyekszünk válaszolni, ha valamit nem találsz csatlakozz Facebook csoportunkhoz, kérdezz, társalogj, infomálódj mielőtt meghozod a sorsfordító döntést. Köszönjük hogy meglátogattál bennünket, reméljük hasznodra lehetünk ha angliában szeretnél dolgozni, letelepedni!

Forrás: www.angliai-magyarok.co.uk/angliai-magyarok-misszio.html

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások