×
Bejelentkezés
Feliratkozás

Amennyiben feliratkozik, megkaphatja hírlevelünket, és hozzászólhat a közzétett anyagokhoz.

Feliratkozom a hírlevélre
keresés
2015 szeptember 10.

Szüreti mulatság és hagyományörző nap

A Massachusettsi Magyar Egyesület  és a Boskola szeretettel vár mindenkit a következő eseményre:

A Boskola és a cserkészet pedig az előző évek sikereit követve, de az idén a Szüreti Mulatság keretein belül ismét megrendezi a nagy sikerű Hagyományőrző Napját, a magyar népi hagyományokat, kézműves technikákat  bemutató és népszerűsítő programját. 2015. SZEPTEMBER 20. vasárnap 3-10 óráig, a “Rod and Gun Club, Inc”-ban, 45 Old Mill Rd, Maynard, MA.

Bográcsgulyás, Halászlé, Töltött Káposzta, Lecsó és természetesen almás rétes és kürtös kalács is várja a látogatókat ! Fellép az ÉLETFA zenekar, Ismerkedés, tánc, zene-bona Az italokról a helyszínen lévő bár fog gondoskodni s igyekszünk a bár kínálatát pálinkával is bővíteni. A helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.
A programon ott lesz a disznótoroshoz alapanyagot szolgáltató passaic-i magyar hentest is, hogy árusítsa finom portékáját az érdeklődő vendégek körében (kolbasz.com). A jegyvásárlást idén próbaképpen kicsit átalakítottuk. Van belépőjegy amit előre kell megvenni és a helyszínen mindenki tetszésének megfelelően vásárol majd az ételek közül  $5-$8 között.
*Jegyeket elővételben paypalon és csekken lehet venni, valamint limitált mennyiségben a helyszínen is!!! Lap alján a gombokkal! * Egyesületi tagok ismét jutányosabb áron juthatnak a belépőhöz. Aki még nem egyesületi tag, annak még nem késő befizetnie az évi tagsági díjat a weboldalunkon: http://www.bostonhungarians.org/ Ültetés nem lesz a mulatságon, érkezés szerint mindenki foglalhat magának asztalt. A jegy nem tartalmazza a vacsorát , csupán a kézműves programokat és az élő zenével aláfestett táncházat. Amerikai vendégeknek is kiváló szórakozást nyújtunk majd.

Forrás: www.bostonhungarians.org

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások